Uitgeoefende activiteiten

In de laatste jaren zijn er naast diverse activiteiten door derden een aantal concerten door de stichting zelf georganiseerd. Het ging hier om een inloopconcert van de Bazuin, Vollenhoofsch Fanfare en Pr. Margriet. Dit was een zomerconcert waarbij het winkelend publiek de mogelijkheid had om te genieten van een de muziek. In het kader van het 10-jarig bestaan van de stichting heeft de stichting twee grote concerten georganiseerd. De Young Messiah, waarbij onder andere een projectkoor met diverse Meppelers aan mee deden. Het jaar werd afgesloten met een kerstconcert van Remco Hakkert, Centre Gospel Choir & Band. Beide concerten waren een groot succes met als resultaat een volle kerk met tevreden bezoekers. Voor de stichting hebben beide concerten een mooie opbrengst opgeleverd.

Op basis van het aantal bezoekers dat de concerten bezoeken, is het minder aantrekkelijk om nog zelf concerten te verzorgen. De stichting biedt dan ook vooral haar diensten aan.
 
Naast eigen concerten heeft de stichting ook haar diensten aangeboden en verleend bij catering bij andere gelegenheden, waarbij deze activiteiten werden ondersteund door een groot aantal vrijwilligers. Naast deze activiteiten is de stichting druk bezig geweest met het opknappen van de kerk.

De stichting bestaat inmiddels bijna 14 jaar en streeft nog steeds de doelstelling na.


De volgende informatie in het kader van een ANBI stichting is ook te raadplegen:
Beleidsplan
Beloningsbeleid
Bestuurders
Contactgegevens
Doelstelling
Financiële verantwoording

 
 

Bert Hoevenberg Webdesign